I Ann Lungbergs podd berättar jag om min spännande resa som författare och hur mina böcker Fiskarens dröm och Fiskarens barn till slut nådde ut till läsarna.

Böckerna är ett historiskt drama om en fiskarsläkt i Göteborgs Norra skärgård som kämpar för sin överlevnad från mitten av 1800 talet fram till 1930.

Ni kommer att bli delaktiga i en historisk resa där fiskarpojken Christoffer och hans familj har en central roll. Christoffer har en dröm om att bli fiskare men ödet vill många gånger något annat. Han möter skutskeppare och smugglare som lockar med stora förtjänster. Kärleken korsar hans väg när han minst anar det. När han slutligen slår ner sina bopålar vid Nordre Älvs stränder klämtar ödesklockan återigen och sonen Justus tvingas överta ansvaren för familjen. Hans barn och barnbarn kommer att föra fiskartraditionen vidare. Vi kommer också att följa Justus systrar Alma och Augusta, två självförsörjande kvinnor som slår sig fram i början av 1900 talet i Göteborg. De kommer båda att stå på barrikaderna för kvinnlig rösträtt. Allt detta utspelar sig i skuggan av första världskrigen och spanska sjukan.

https://bokfesten.buzzsprout.com/2207165/13138352-4-viveca-osterman